Black Sea Gold отбеляза 90 години с уникален подарък към екипа си

Spread the love


По случай 90-годишнината на „Черноморско злато“, изпълнителните директори на дружеството разкриха изключителен подарък по време на стилно организираният рожден ден на винарната.

След десетилетия преданост и изключителни продукти „Черноморско злато“ реши да отбележи своята богата история със стил и изисканост и подари невероятно пътуване до магичната Кападокия за двадесет от най-дълго работилите служители на дружеството. Идеята за подаръка бе на собствениците на дружеството, споделяйки удовлетворението си и успеха с тези, които го направиха възможен.

И така, през месец май 2023 г. двадесет колеги от Поморие и София бяха изпратени на едно приключение в сърцето на Турция – Кападокия.

Пътуването в Кападокия, световно известна с уникалните си скални формации и древни пещерни градини, беше не само приятна почивка, а и вдъхновяващо преживяване, като най-ценното нещо бяха създадените спомени и преживявания, които ще останат завинаги в сърцата им и ще подкрепят връзката им не само като колеги, но и като приятели.

В Кападокия, екипът на „Черноморско злато“ се потопи в богатата история на региона, разглеждаше старинни пещерни църкви, летя в въздушен балон, участва в увлекателни винени дегустации и се наслаждаше на ексклузивни туристически маршрути, организирани от местните експерти.

Този уникален подарък събра екипа в един различен от ежедневието момент и подчерта важността на тяхната роля в успеха на винарната.

Така, с несравним стил, „Черноморско злато“ не само отбеляза своето дългогодишно съществуване, но и създаде спомени, които ще бъдат една отправна точка за следващите 90 години от неговото съществуване.

Присъединете се към нас в социалните медии

© 2024 Black Sea Gold - All rights reserved