Find Me на церемонията „Жена на годината“ 2023 на списание GRAZIA

Spread the love

На 23 ноември 2023 г. в София се състоя 18-ото издание на конкурса „Жена на годината“, организиран от списание GRAZIA. Събитието отличи успешните дами в 9 категории, а Black Sea Gold беше един от основните спонсори на конкурса. Компанията за втора година се присъедини към инициативата и да подкрепи жените в България за да покаже, че вярва в тяхната сила и постижения.

Церемонията и тази година се състоя в едно от парти пространствата на София – Pirotska 5 Event Center. Отличените дами, както и всички присъстващи се насладиха на вината от серията Find Me – Find Me Шардоне, Find Me Розе Сира & Каберне Фран и Find Me Каберне фран.

За поредна година, Жена на годината насочва светлината на прожекторите към дамите, впечатлили ни не само с постижения в работата, но и с отношение към света, живота и случващото се наоколо. Това са жените, които разбиват железни бариери, тухлени стени и стъклени прозорци, за да проправят пътя към по-светло бъдеще. Жените, които имат силата и решителността да променят към по-добро, да увличат с каузите си, да вдъхновяват.

Black Sea Gold с гордост подкрепя конкурса, защото вярва, че жените са движещата сила на обществото и че именно те заслужават да бъдат отличени за своите постижения.

Присъединете се към нас в социалните медии

© 2024 Black Sea Gold - All rights reserved