Black Sea Gold празнува 25 години „Бургас 63“ със специален Мастър клас

Spread the love

Събитието е част от 10-то издание на Rakia and Spirits Fest 2022

Black Sea Gold за поредна година става част от Rakia and Spirits Fest Sofia. 2022 година е специална за винарската изба защото се отбелязват две големи годишнини – 90 години от основаването ѝ и 25 години от излизането на пазара на емблематичната българска ракия Бургас 63.

Точно затова Black Sea Gold и Rakia and Spirits Fest Sofia организират Мастър клас за почитателите на финия мускатов вкус на Бургас 63. Той ще се проведе на 4 декември (неделя) от 17:00 ч. в зала 1.7 на Национален дворец на културата.

По време на Мастър класа, любителите на ракията, превърната се в еталон ще могат да опитат палитрата от премиум ракии на марката – Бургас 63 Специална, Бургас 63 Барел, Бургас 63 Перлова, Бургас 63 Траминер, Бургас 63 Юбилейна и Бургас 63 12-годишна.

Всички заинтересовани ще могат да разберат любопитни подробности около историята ѝ, както и каква е технологията на производство. Нашите технолози Антон Полукчиев и Николай Бялков, които от години стоят зад емблематични бранд, ще разкажат какви и колко видове ракия включва серията, колко и как отлежава, ще отговорят и на всички въпроси.

Мастър клас „25 години Бургас 63“ е част от Rakia and Spirits Fest Sofia. Изложението ще се проведе на 3 и 4 декември, между 12:00-21:00 ч. в зала 6 на Национален дворец на културата.

Билети за изложението и за Мастър класа могат да бъдат закупени от тук!

Присъединете се към нас в социалните медии

© 2024 Black Sea Gold - All rights reserved