Испанското лято на певицата Прея – Сангрия със свежи плодове

Spread the love

Пътува ли ви се? На нас също и нямаме търпение да поемем към поредната по-близка или далечна дестинация. И все пак няма значение дали сме в Барселона или в Хисаря, когато сме с любим човек и любима напитка, времето става безценно. И понеже сега му е времето да забъркваме коктейли, Pentagram реши да изненада трима любими инфлуенсъри и да ги превърне в домашни бармани.

И тъй като споменахме Барселона няма как да не отбележим, че именно Испания беше темата на бартендер кутията, която получи певицата и инфлуенсър Прея. Тя имаше за задача да направи може би най-известния испански коктейл, а именно Сангрия. Нотките на череша в Pentagram Сира се допълват от аромати на виолетки и тютюневи и минерални нюанси, а в комбинацията на свежи ягоди и сочни праскови, този коктейл ще Ви пренесе на горещ испански плаж.Предоставяме рецептата и на Вас и Ви предизвикваме да я приготвите и споделите с приятел. Защото какво по-хубаво от това да се настаниш удобно под чадъра с чаша студен коктейл, приготвен с любимото вино Pentagram.

Желаем Ви приятни мигове и слънчеви усмивки!

Сангрия с праскови

Какво Ви е нужно:

  • 500 мл. Pentagram Сира
  • 2 бр. праскови
  • 1 бр. лимони (запазете за украса)
  • 3 с. л. захар
  • лед

Какво трябва да направите:

Измийте, обелете и нарежете прасковите на кубчета. По същия начин нарежете и половин лимон с кората – на кубчета.

Сложете във висок съд или шейкър, след което долейте 500 мл Pentagram Сира, добавете захарта и разбъркайте хубаво докато се разтопи.

Добавете кубчетата лед и разпределете в коктейлни чаши. Украсете с резенче лимон или с други думи – пуснете въображението си!

Наздраве и не пропускайте да споделите с приятел!


Присъединете се към нас в социалните медии

© 2024 Black Sea Gold - All rights reserved