Йордан Чорбаджийски, търговски директор на Black Sea Gold Pomorie получи престижно отличие от конкурса „Мистър и Мисис Икономика“

Spread the love

 Главният изпълнителен директор на Vivacom Атанас Добрев и главният изпълнителен директор на „УниКредит Булбанк“ Теодора Петкова са носителите на наградите „Мистър Икономика“ и „Мисис Икономика“ за 2019

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), заедно със списание „Икономика“, връчиха снощи наградите в конкурса„ Мистър и Мисис Икономика” 2019 в зала „Джон Атанасов“ на „София Тех Парк“. Призът  в категория „Търговия и услуги“ получи търговският директор на Black Sea Gold Йордан Чорбаджийски. Наградата беше връчи Любомир Пейновски, член на УС на КРИБ и управител на Клийнтех България:

„Тази награда е за целия екип“,  коментира победителят в категорията г-н Чорбаджийски и благодари на всички технолози, които създават най-добрите вина и високоалкохолни напитки на компанията и на всички служители в търговския и маркетинговия отдел.

„Ключът към успеха на всяка една компания са именно качеството на продукта/услугата и правилната търговска политика. За нас този приз ще бъде още по-голям стимул да продължаваме да създаваме още по-добри условия за нашите служители и заедно с всички колеги тук, лидери в успешни компанни,  да продължим да развиваме икономиката в страната.“, коментира още Чорбаджийски.

Главният изпълнителен директор на Vivacom Атанас Добрев и главният изпълнителен директор на „УниКредит Булбанк“ Теодора Петкова са носителите на наградите „Мистър Икономика“ и „Мисис Икономика“ за 2019 г. Призовете връчиха вицепремиерът Марияна Николова и финансовият министър Владислав Горанов.

„Оскарите на бизнеса“ бяха раздадени в общо 10 категории. Освен „Мистър и Мисис икономика“, имаше и секторни награди за мениджърите, които движат българската икономика напред в индустрията, финансите и застраховането, търговията и услугите, транспорта и логистиката, високите технологии и аутсорсинга. Призове бяха присъдени и за корпоративна социална отговорност, консултантски бизнес, земеделие и хранителна промишленост. Бяха връчени и две специални отличия.

Наградите се връчват за 29-и път. Десетимата победители в категориите получиха статуетката „Рибарят и златната рибка” на Ставри Калинов, превърнала се в символ на конкурса.

 

 

 

 

 

 

 

 

Присъединете се към нас в социалните медии

© 2024 Black Sea Gold - All rights reserved