Black Sea Gold е домакин на празника Трифон Зарезан в Поморие

Spread the love

На 14.02., вторник (Трифоновден по стар стил), от 12 часа ще се състои празнично зарязване на лозите в землището на град Поморие, област Бургас.

На събитието ще присъстват Георги Тахов – изпълнителен директор на ДФ „Земеделие“ – РА, Красимир Коев, изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по лозата и виното, Йордан Чорбаджийски, изпълнителен директор на Black Sea Gold и председател на НЛВК, проф. д.н. Мария Нейкова, областен управител на обл. Бургас, Иван Алексиев, кмет на община Поморие.

Началният час на събитието е 11:00 ч. със сборен пункт пред централния вход на завода на „Black Sea Gold“. В 11:30 ч. – придвижване до землището на Поморие, където от 12:00 ч. празникът ще продължи със зарязване в лозовите масиви, тържествен водосвет и обръщение към медиите. В 13:00 ч. на паркинга пред завода на „Black Sea Gold“ всички желаещи ще могат да се насладят на вкусна храна, греяно вино и на богата фолклорна програма с участието на танцови ансамбли от региона, талантливата изпълнителка Нели Петкова и обичаната фолклорна певица Жечка Сланинкова.

Присъединете се към нас в социалните медии

© 2024 Black Sea Gold - All rights reserved