Свежа Розенада приготвена от Тик-Ток звездите Сузи и Рени

Spread the love

Лято е! Топло е! И определено имаме нужда от вдъхновение. А какво по-добро вдъхновение от това да си забъркаме свежа и готина комбинация. Точно защото вярва в максимата, че напитките правят сезона, Pentagram предизвика трима любими инфлуенсъри да покажат своята интерпретация на лятото чрез коктейл.

Ние от Black Sea Gold предизвикахме Тик-Ток звездите Сузи и Рени с въпроса “Момичетааа, имате ли розе?“. Приели предизвикателството, те се впуснаха в надпревара за да изберат коя от тях да приготви „розов“ коктейл с Pentagram Розе. Нотките на череша в цвета на Розето се допълват от аромати на виолетки и отличителни тютюневи и минерални нюанси, а съчетани с пресния босилек и цитрусите определено правят този коктейл „must have” за плажа или басейна.

Момичетата се справиха повече от чудесно със задачата си и като едни истински русалки показаха колко бързо любимият коктейл може да ти създаде лятно настроение.Предоставяме рецептата и на Вас и Ви предизвикваме да я приготвите и споделите с приятел. Защото какво по-хубаво от това да се настаниш удобно под чадъра с чаша студен коктейл, приготвен с любимото вино Pentagram.

Желаем Ви приятни мигове и слънчеви усмивки!

Коктейл Розенада

Какво Ви е нужно:

  • 150 мл Pentagram Розе
  • 30 мл цитрусова вода
  • листенца пресен босилек
  • 2 кръгчета лимон
  • захарен сироп
  • сода и лед

Какво трябва да направите:

Вземете висока чаша или шейкър и на дъното му смачкайте лимона и босилека. Към тях добавете захарния сироп. Напълнете чашата/шейкъра с лед и добавете Pentagram Розе. Деликатният и ясно изразен вкус на виното оставят много свежест и дълъг спомен за южни плодове и добре узряла череша. Леко разбъркайте и изсипете всичко в подходящи чаши. 

Допълнете със сода, а отгоре украсете с лимонче или с други думи – пуснете въображението си!

Наздраве и не пропускайте да споделите с приятел!


Присъединете се към нас в социалните медии

© 2024 Black Sea Gold - All rights reserved