Warning: Undefined variable $pageidimg in /home/bsgold/public_html/wp-content/themes/bsg/single-product.php on line 9

BRANDY BLACK SEA GOLD 33 XO

Тероар

Лозови масиви в района на Поморие
0,700 42%

Кратко описание

Специално отлежало винено бренди 33-годишно

Дегустационни характеристики

Впечатляващо със златисто-кехлибарения си цвят бренди Black Sea Gold 33 XO съчетава нотки на ванилия, шоколад, карамел, смокиня и стафиди, придобити от отлежаването на винения дестилат в продължение на тридесет и три години в странджански дъбови бъчви. Продължителното отлежаване придава на брендито несравнима комплексност и мекота, които се допълват от изключителна хармония и баланс, дължащи се на последващото му лагеруване за година и половина в десеттонни дъбови бъчви.
Комплексният аромат, изисканият вкус и незабравимият финал са причината бренди Черноморско злато 33 XO да е носител на три последователни златни медала на Международното изложение „Винария”, да е неоспорим лидер на българския пазар и достоен конкурент на най-престижните френски коняци.

Процес на обработка

Произведеният от Юни Блан, Димят и Ракацители винен дестилат се прехвърля в транспортни бъчви от странджански дъб с обем от 450 до 600 литра, където в продължение на 30-37 години развива различни аромати и вкусове. Следва купажиране на винени дестилати от различни години, целящо постигане на желания вкус. Полученият винен дестилат, чиято средна възраст е 33 години, се прехвърля в лагерни бъчви с обем 10 тона също от странджански дъб, където купажът лагерува в продължение на година и половина и придобива баланс и хармония.

BRANDY BLACK SEA GOLD V.S.O.P.

още

BRANDY BLACK SEA GOLD 25 XO

още

BRANDY BLACK SEA GOLD 5 years old

още

Присъединете се към нас в социалните медии

© 2024 Black Sea Gold - All rights reserved