Политика за защита на личните данни

ОБХВАТ НА ПОЛИТИКАТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Сигурността и правилоното използване и обработване на личните данни са от изключително значение за „ЧЕРНОМОРСКО ЗЛАТО“ и нашите потребители. Затова за нас е важно те да разберат как и защо обработваме тяхната лична информаия.

Администраторът на уеб сайта гарантира на своите потребители, че е предприел всички необходими мерки за защите на личните данни съгласно нормативните изисквания на Регламент (ЕС) 2016/679. С прилаганата политика за защита на личните данни Администраторът зачита правото на неприкосновеността на личността и гарантира, че полага всички необходими усилия за защита на личните както на регистрираните потребители така и на всеки оставил своите лични данни във формите на запитвеания. С използването на CRM система и полагането на мерки за защита на нашето он- и офлайн съдържание ние гарантираме, че сме взели мерки срещу неправомерното обработване на ЛД данни, които получаваме. Използваме съвременни технологии и защити, за да предоставим сигурност и минимизиран риск.

Настоящата Политика за личните данни е неразривно свързана с Общите условия на „ЧЕРНОМОРСКО ЗЛАТО“ . Тя  не регламентира права и задължения, а цели да обясни на Вас –  нашите потребители, какви лични данни обработваме във връзка с предоставянето на услуги по продажба вина и винени напитки и друга полезна информация, защо и как ги обработваме, в това число кога е необходимо да разкриваме лични данни на трети лица и защо. Също така, с нея се предоставя информация за правата, които Вие като потребители на този сайт имате във връзка с обработването на личните Ви данни от “ЧЕРНОМОРСКО ЗЛАТО”.

Тази Политика за личните данни се прилага по отношение на личните данни, които „ЧЕРНОМОРСКО ЗЛАТО” събира и обработва от запитвания и регистрация на този сайт и във връзка с регистрация за електронен бюлетин, които предлага. Събирането и обработването на лични Ви данни се извършва съгласно политиката за личните данни (и/или политиката за бисквитките) за този уеб-сайт или приложенията му, както и профилите в социалните медии, към който има препратки в този сайт и са собственост на “ЧЕРНОМОРСКО ЗЛАТО”.Как събираме лични данни:

На сайта на „ЧЕРНОМОРСКО ЗЛАТО“ има директен начин за събиране на лични данни :

– Чрез изпращане на запитване през контакти или някоя от формите за запитвания;

За да можем да обработваме Вашите запитвания са ни необходими лични данни – две имена и контактни данни, данни за месторабота, адрес и др. – изискване на системата, с която работим. Вие доброволно изпращате Вашето запитване до нас. Ако се регисрирате на нашия сайт или отбележите, че искате да получавате информация от нас чрез имейл, в специално поставеното поле, ние ще Ви изпращаме информация по имейл, не повече от 2 пъти месечно. За целта Вие трябва да сте отметнали, че сте съгласни да получавате такава информация.

Моля, имате предвид, че Винаги можете да се откажете да получавате имейли от нас.

С каква цел събираме личните Ви данни:

– За да Ви изпратим отговор на запитванията, които оставяте на нашия сайт;

– За да Ви изпращаме имейли с наш месечен бюлетин, актуални новини и други маркетингови съобщения и материали;

– Дейност по онлайн магазин за продажба на продукти, които предлагаме

– Статистически цели; 

Какви данни обработваме:

Обработва различни видове лични данни, в зависимост от типа на услугите, които се предоставят на потребителите. Такива данни включват идентификационни данни за две имена и контактни данни, данни за месторабота, адрес и др., които са необходими за регистрацията и изпращането на запитване. Предоставянето на ЛД е напълно доброволно и не ограничава потребителя да разглежда съдържанието на нашия сайт. Регистрацията е необходима само за допълнителни услуги, които фирмата предлага под формата на информация, която можете да получите безплатно на някой от нашите телефони. Всеки път, когато Вие като потребител отворите нашата уеб страница и всички под страници и менюта, ние получаваме информация под формата на информационен протокол.  Тези маркери и информацията събирана от сайта ни дават информация за:

– Уеб браузера Ви и операционната система;

– Референта, които Ви препращат към нашата страница;

– Продължителност и дата на посещение;

– IP – адрес;

– Ваши запитвания;

– Данни за регистрация на сайта;

– Общи демографски данни за всички потребители без детайлно профилиране; 

При обработка на Вашите лични данни (ЛД) ние спазваме следните принципи:

  • Поверителност на обработването на ЛД и гарантиране на високо ниво на сигурност на поверените лични данни;
  • Законосъобразност и добросъвестност;
  • Точност и актуалност на данните;
  • Съхранение на данните Ви за точно определен срок;
  • Събират се единствено и само за изрично посочените в настоящата Политика цели;

Колко време ще съхраняваме ЛД на потребителя и всеки изпратил запитване или регистрирал се на текущия сайт: 

“ЧЕРНОМОРСКО ЗЛАТО” съхранява личните данни на потребителите толкова, колкото е необходимо, за да бъдат постигнати целите, посочени в тази Политика за личните данни, или за да бъдат спазени изисквания на законодателството. С оглед изпълнение на задълженията ни, произтичащи от данъчното и счетоводното законодателство, данни за даден потребител се съхраняват за период от 11 години.

Настоящата Политика за личните данни може да бъде променяна или допълвана поради изменение на приложимото законодателство, по инициатива на „ЧЕРНОМОРСКО ЗЛАТО“, на потребителите или на компетентен орган като Комисията за защита на личните данни.

Обработка на Вашите лични данни:

Ние събираме и обработваме личните Ви данни  само за изрично изборените по-горе цели. Вашите лични данни се съхраняват в система, която отговаря на приложимото национално и европейско закондателство. Тази система се подлежи на обработка само от оторизирани от „ЧЕРНОМОРСКО ЗЛАТО“ длъжностни лица.

Данните, които получаваме от вас доброволно, се съхраняват, за да можем:

  • Да Ви изпращаме рекламни имейл, ако сте се регистрирали;
  • Да обработваме вашите запитвания;

Ако сте се регистрирали, ние използваме Вашия електронен адрес, за да можете да получавате информация за нашите обекти и недвижими имоти, услуги, които предлагаме, блог статии и друга любопитна информация.

Уеб услуги, които използваме:

Уеб услуги, предлагана от Google, Inc („Google“).

Този уебсайт използва уеб услугите на Google Maps

Можете да настройте браузера си, за да предотвратите записа на бисквитки. Моля, имайте предвид, че ако настройте сайта си да не събира и изпраща бисквитки, е възможно да не можете да използвате всички функции на този сайт.

През последните месеци от Google предприеха значителни мерки, за да осигурят сигурност при оперирането с ЛД съгласно GDPR, за да продължим да използваме платформата съгласно новите правила, които се въвеждат 25/05/2018 г. Според Споразумението за Европейското икономическо пространство, Google предприе редица мерки, за да отговори на влизащата в сила директива.

Facebook и Instagram

Този сайт използва Pixel и „бисквитки“, свързан към социалната мрежа facebook.com и Instagram. Двете платформи са собственост на Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA.

Когато влезете през фейсбук в нашия сайт, той отразява тази активност и ни дава статистически данни за посещенията от двете платформи на нашия сайт. Използваме Faceobook&Instagram ремркетинг, за да ви показваме наши реклами, на продукти, които сте разглеждали на този сайт. При влизане от нашия сайт към двете платформи може да Ви бъде изискано да влезете в профила си, ако не сте го направили автоматично. Моля, имайте предвид, че не носим отговорност, ако по някакъв начин зловредна програма разчете и открадне паролата ви за социалните мрежи. Уверете се, че посещавате платформата на социалната мрежа, а не някой зловреден сайт. Чрез влизането Ви в социалната платформа ни информира, че сте посетили нашата страница или уеб сайт. За да защитите правата си при използване на една от двете или и двете платформи, се обърнете към Facebook Inc.

Какви са вашите права?

Вие можете да поискате да получите безплатна информация относно събраните за Вас лични данни. По всяко време можете да откажете Вашите лични данни да бъдат събрани и обработвани, а също така да поискате да бъдат забравен. За целта изпратете имейл на office@bsgold.bg

Ако сте дали съгласие и сте се регистрирали на нашия сайт, имате право по всяко време да се откажете от него. В този случай следва да използвате опцията за отказ, предоставена в края на всеки имейл или като пишете на office@bsgold.bg.

Присъединете се към нас в социалните медии

© 2018 Black Sea Gold - All rights reserved