Black Sea Gold Pomorie е сред официалните партньори на Празници на изкуствата Аполония

Spread the love

За поредна година, ние от Black Sea Gold сме изключително щастливи да сме сред основните партньори на тазгодишното издание на Празници на изкуствата „Аполония“.

38 години след първото издание, Аполония си остава и до днес едно от най-ярките явления в съвременната ни култура. Целта на провеждащия се в Созопол фестивал е да покаже постиженията на българските творци – автори и изпълнители, да съхрани традицията и да подкрепи новите идеи, експерименталните и нестандартни решения в областта на всички изкуства. Аполония включва театър, музика, поезия и проза, кино, балет, пластични изкуства, архитектура, детски програми и спектакли.

Тазгодишното издание ще се проведе в Созопол между 28.08-05.09.2022 г., като събитията ще бъдат разделени между Градската художествена галерия, Читалище „Отец Паисий“, Лятно кино, Археологически музей и Амфитеатър „Аполония“.

Повече за програмата на целия фестивал можете да намерите тук, а тук можете да се включите в играта, която организираме и да си спечелите двоен билет за някое от събитията на фестивала.

Присъединете се към нас в социалните медии

© 2024 Black Sea Gold - All rights reserved