Black Sea Gold Pomorie се завръща на 29-то издание на ВИНАРИЯ

Spread the love

И тази година щандът на Black Sea Gold Pomorie ще очаква всички заинтересовани на 29-ото издание на ВИНАРИЯ – най-престижната сцена за премиери в лозаро-винарската индустрия в рамките на Югоизточна Европа.

Между 9-13 март, в палата 11 на Международен Панаир Пловдив, българският бранд ще представи пред посетителите богатата си селекция от винени и високоалкохолни напитки и ще потопи гостите в магията на винената култура. Всички желаещи ще могат да дегустират марките-еталон за компанията, сред които са винените брандове Pentagram и Salty Hills, „ракиеният крал“ Бургас 63 и селекция от най-добрите брендита. За първи път на ВИНАРИЯ ще бъде представено и най-новото попълнение в продуктовия каталог на компанията – виненият бранд Find Me.

Щандът на Black Sea Gold ще бъде позициониран в Града на виното и деликатесите – най-значимото място  за презентиране на нови колекции вина, спиртни напитки, храни и деликатеси пред специалисти и потребители.

Изложението ВИНАРИЯ 2022 е част от единствения на Балканите форум за селско стопанство, вино, храни и оборудване. То се провежда заедно с престижните изложби за селско стопанство „Агра“, за хранителната индустрия „Фудтех“ и „Вкусове от Италия“. Форумът предлага платформа за бизнес и реклама и всяка година привлича многохилядна специализирана публика. Концепцията на ВИНАРИЯ допринася за създаване на една неповторима атмосфера, в която се разкриват магията на виното и тайните на неговото производство.

Тазгодишното издание на ВИНАРИЯ отново се организира под егидата на Министерството на земеделието, храните и горите със съдействието на Националната лозаро-винарска камара (НЛВК).

Присъединете се към нас в социалните медии

© 2024 Black Sea Gold - All rights reserved