Black Sea Gold стана част от събитието “Play and Display” на Дарик Радио

Spread the love

Black Sea Gold беше партньор по време на събитие, на което бяха представени три нови проекта на Дарик Радио. Лятното събитие се проведе в приятната обстановка на столичния панорамен бар Kitchen 59, а гостите опитаха две от вината ни от серията Find MeFind Me Sauvignon Blanc & Pinot Gris и Find Me Rose.

Събитието стартира с музикално изпълнение, а гостите бяха потопени в приятната атмосвера от Петър Стоянович, който даде начало на вечерта със своята реч и пиперливо чувство за хумор.

В последствие, екипът на Дарик радио представи пленителната нова фотокнига “Play and Display” на Константин Вълков, която самият той определи като ода за една любов – фотографията и вярата в това, че трябва да се забавляваш, докато правиш това, което обичаш. „Казвали са ми, че трябва да се забавляваш и играеш, докато правиш нещо (play), а после да го покажеш завършено (display).”, разказва Вълков.

Сред акцентите на вечерта беше и новият летен брой на списанието на Дарик „Dolce far niente“. Той е под специалната редакция на Мариета Ценова, а Black Sea Gold се включи в него със специално представяне на новият облик на серията ракии Бургас 63.

Другата новина от събитието е, че Дарик стартира в ефира си ново предаване с водещ Ивайло Noisy Цветков под заглавието “Egoist, it’s personal”. Той коментира, че фокусът ще бъде поставен върху диалога, а темите ще бъдат общокултурни от света. Noisy подчерта, че ще ни среща с интересни гости веднъж седмично и хумористично отбеляза, че това ще компенсира липсата на балет.

На събитието присъстваха редица гости, предимно от медийните и журналистически среди, които се насладиха на вината от серията Find Me.


Присъединете се към нас в социалните медии

© 2024 Black Sea Gold - All rights reserved