Актрисата Мона Гочев с предложение за летен коктейл с Pentagram

Spread the love

Лятото е в разгара си, вечерите са дълги и прохладни, а морският бриз ни приканва да му се насладим с цялото си същество. Тоест е време за вино, коктейли, още вино и още коктейли. Pentagram реши да изненада трима любими инфлуенсъри, като им предостави възможността да се превърнат в бармани поне за малко.

Първата „жертва“ на любимия бранд беше инфлуенсърът и актриса Мона Гочев. В дните около своя рожден ден, Мона получи от нас бартендер комплект, с който трябваше да забърка свеж летен коктейл с диня и Pentagram Шардоне. Лесен и разхлаждащ, този коктейл определено ще влезе в категорията „любими“ на всеки, който го опита, благодарение на ароматите на праскова, пъпеш и ябълка, преливащи с цитрусови нюанси, които Шардонето носи. Рецептата е уникална, а Мона искрено се забавляваше в ролята си на барман у дома.Предоставяме рецептата и на Вас и Ви предизвикваме да я приготвите и споделите с приятел. Защото какво по-хубаво от това да се настаниш удобно под чадъра с чаша студен коктейл, приготвен с любимото вино Pentagram.

Желаем Ви приятни мигове и слънчеви усмивки!

Коктейл с мента и диня

Какво Ви е нужно:

  • Pentagram Шардоне
  • пюре от диня
  • ментови листа
  • тънки резанчета диня за украса

Какво трябва да направите:

Добавете във висока чаша или шейкър пюрето от диня и Pentagram Шардоне. С плодовите нюанси на виното ще получите супер коктейл! Разбъркайте добре! След като получите хомогенна смес, изсипете коктейла в подходяща чаша и украсете с ментовите листа и резанчета диня или с други думи – пуснете въображението си!

Наздраве и не пропускайте да споделите с приятел!


Присъединете се към нас в социалните медии

© 2024 Black Sea Gold - All rights reserved