Пикник разходката на инфлуенсъра и влогър Йоанна Петрова

Spread the love

Лятото е към своя край, но това по никакъв начин не трябва да ни отказва да ядем вкусна храна и да се забавляваме в компанията на отбрани напитки. Защото лятото е не просто сезон, то е усещане за безгрижност и свобода, което да носим в себе си през цялата година.

Какъв по-хубав начин да отбележим всичко това, от идеята да си направим пикник на някое хубаво местенце сред нашата природа. Точно затова, ние от Black Sea Gold изненадахме три дами с чудесен сет за пикник и бутилка от нашите вина Раковина.

Влогърът и инфлуенсър Йоанна Петрова беше първата, която получи възможността да ни заведе макар и виртуално на своя пикник. Тя имаше шанса да се наслади на приказно слънчево време с чаша Раковина Шардоне. Вкусът на виното е добре балансиран, хармоничен и притежава приятен свеж финал, а нюансите на ябълка и круша те оставят безмълвен.

Ако искате и вие да си спечелите такъв сет или пък бутилка вино, с която да прекарате някой слънчев следобед навън сред природата с любимите хора, ви предизвикваме да се включите в giveaway-я в профила на Йоанна до 15.09.2022 г.

Присъединете се към нас в социалните медии

© 2024 Black Sea Gold - All rights reserved