Серия ракии „Бургаска“ получава нова визуална идентичност

Spread the love

Класическата серия от ракии на Black Sea Gold Pomorie, а именно „Бургаска“, е следващото име в портфолиото на бранда, което получава своето обновено лице.Ракиите „Бургаска гроздова“, „Бургаска мускатова“ и „Бургаска мускатова 7-годишна“ излизат на пазара с нова визуална идентичност. Запазва се автентичността на бутилката, така позната на почитателите на класическата ракия, докато обновените етикети на серията са с новаторски дизайн, пречупен през съвременната призма на 21-ви век. Запазени са цветовете, характерни за марката, а новият дизайн отразява безспорните качества на самите ракии.

В етикетите отличителната форма с меки извивки, които грациозно обхващат контурите на бутилката. Несъмнено най-важният акцент е поставен върху марката „Бургаска“ с фините златисти ефекти, които можем да проследим по етикета.

Новият емблематичен дизайн се пренася във всички разфасовки на серията, включително на бутилките „Бургаска гроздова“ от 700 ml и 1.5 l. и на „Бургаска мускатова“ и „Бургаска мускатова 7-годишна“ от 700 ml.Класическата „Бургаска гроздова“ е произведена от винен дестилат по българска технология. Тя отразява по удовлетворяващ начин отчетливите особености на поморийския тероар, взаимодействащ с плода както чрез почви, така и с климатични и морски фактори.

„Бургаска мускатова“ залага на вкуса и характера, който ѝ придават местните традиции и гроздовото ухание. Растящ в един от най-слънчевите райони на страната, Мускатът отдава на ракията своята ароматност, сладост и най-вече разпознаваемост.

Премиум ракията в серията е „Бургаска мускатова 7-годишна“ . Тя се отличава с мекота при допира и оставя трайно усещане за финес с дълго впечатление за богат и сложен послевкус. Уникалността и идва от отделянето на най-доброто от реколтата на „Бургаска мускатова“. Отлежаваща седем години в транспортни странджански дъбови бъчви, тя след това се прехвърля в единствените по рода си, останали и до днес, 10-тонни бъчви за минимум шест месеца.

Присъединете се към нас в социалните медии

© 2024 Black Sea Gold - All rights reserved