Ракии

Ракията е типично българско питие, което се прави от ароматни сортове грозде. За разлика от класическото бренди, което развива аромати и придобива комплексност от отлежаването в дъбови бъчви, ракията е аперитив и трябва да предаде ароматния характер на гроздето, от което е създадена


Бургас 63

Бургас 63 се счита за най-доброто от българската ракия: строга индивидуалност, чистота и качество без украса. Върховният мускатов вкус е резултат от дълго усъвършенстване на технология и творчество, за да се постигне пълна хармония. Основата на Бургас 63 са цели зърна грозде, които се превръщат във вино, съчетаващо свежест, деликатност и богата палитра от нюанси.
още

Поморийска

Ракия, произведена от грозде по класическа българска технология. Серията включва Поморийска гроздова, Мускатова и Специална.
още

Бургаска

Ракия, произведена от грозде по класическа българска технология. Серията включва Бургаска гроздова, Мускатова и Бургаска мускатова 7-годишна.
още

Аламбик

Поморие е необикновено място, където лозята носят солената целувка на морето. ‘Солените Хълмове’ гордо напомня за минералната чистота, която гроздето може да придобие само в района на Поморие. Всички вина от серията са изцяло ръчно направени в микро винарната на Черноморско Злато. Поморие е необикновено място, където лозята носят солената целувка на морето. ‘Солените Хълмове’ гордо напомня за минералната чистота, която гроздето може да придобие само в района на Поморие. Всички вина от серията са изцяло ръчно направени в микро винарната на Черноморско Злато.
още

Присъединете се към нас в социалните медии

© 2024 Black Sea Gold - All rights reserved